Belastingteruggave Jongeren

Ben jij scholier of student en heb je een bijbaan gehad waarmee je extra geld hebt verdiend? Dan heb je waarschijnlijk recht op extra belastingteruggave. Je verdient met de belastingteruggave jongeren al snel honderden euro’s extra geld, zonder daarvoor veel moeite te doen. Een makkelijkere manier van geld verdienen bestaat er niet. Hoe je het doet? Je leest hier belangrijke tips en informatie over het indienen van de belastingteruggave jongeren.

Belastinggeld terug vragen, hoe doe je dat?

De belastingdienst maakt het niet leuk, wel makkelijk. Dat klinkt je bekend in de oren? Zo is het niet helemaal. Via de site van de Belastingdienst kun je een heleboel informatie vinden over hoe je belastingaangifte doet, maar veel makkelijk wordt het er niet op. Uiteindelijk zul je altijd bij een programma of online formulier uitkomen waarin je een heleboel informatie over je bijbaan of studie dient in te vullen. Ook je persoonlijke woonsituatie heeft invloed op hoeveel geld jij terug kunt vragen. Al deze vragen beantwoord je bij het invullen van de belastingteruggave jongeren.

Wat heb je nodig bij het invullen van de belastingteruggave jongeren?

Om de belastingteruggave jongeren in te dienen vul je een formulier in dat je online kunt verzenden naar de belastingdienst. Hierbij heb je sowieso de volgende gegevens en documenten nodig:

  1. DigID login gegevens. Met je DigID gegevens log je uiteindelijk in op de site van de belastingdienst en kan je de aangifte veilig verzenden.
  2. Loonstrookjes van de periode waarin je gewerkt hebt. Op een loonstrookje staat in ieder geval de naam van je werkgever, het aantal uren dat je gewerkt hebt en de hoeveelheid geld die je verdiend hebt.
  3. Studiekosten die je gemaakt hebt. Je betaalt inschrijfgeld aan de opleidingsinstantie, maar je hebt waarschijnlijk ook kosten gemaakt om bijvoorbeeld studieboeken te kopen. Het zuurverdiende geld met je bijbaan dat je hebt uitgegeven aan je studie of studieboeken kun je deels ook terugvragen via de belastingteruggave jongeren. Zorg dus dat je bonnetjes en dergelijke bij de hand hebt zodat je het totaal kunt berekenen.

Wanneer je bovenstaande gegevens bij de hand hebt ben je klaar om geld te verdienen door de belastingteruggave jongeren. Omdat ieder jaar de belastingregels aangepast kunnen worden is het mogelijk dat je om aanvullende informatie wordt gevraagd. Raak niet in paniek en zorg dat je altijd bewijs hebt als je iets opgeeft.

Alternatieven op belastingteruggave om geld te verdienen

Heb je de belastingteruggave jongeren ingediend en ben je op zoek naar alternatieve methoden om geld te verdienen? Wees gerust, er zijn er zat! Op de volgende pagina vind je diverse methoden om geld te verdienen.

Makkelijk Verdiend = Gemiddeld €250 Extra Geld Verdienen in 30min

De belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het verdienen van geld: zorg dat je met iets bezig bent waar je plezier uit haalt. Als je iets doet dat je leuk vindt vliegt de tijd voorbij en je weet zelf dat hoe meer tijd je ergens in steekt hoe meer geld je verdient.

Geef een reactie